Mijn vader wordt binnenkort 60 en ik wil iets speciaals doen om deze mijlpaal te vieren. Normaal gesproken vieren we het kleinschalig met wat familieleden. Dit keer vond ik het leuk om een groot feest te geven. Mijn vader is in mei jarig en dat kan prima weer zijn voor een buitenfeest. Ik vind het binnen allemaal net iets te krap. Helaas hebben we ook wat “oudere” familieleden die het al snel te koud hebben. Voor je het weet zit de helft binnen op de bank en heb je alsnog alle zooi binnen. Nog een nadeel is dat het Nederlandse weer vrij onbetrouwbaar is. Ik besloot om een partytent te gaan kopen. Ik weet zo zeker dat we het drooghouden tijdens het feestje.

Naast een partytent besloot ik wat heaters en stoelen te scoren (bij partytent plaza op aanraden van vrienden). Ideaal want zo kan ook de wat oudere generatie gewoon lekker buiten blijven zitten. Ik heb nu echt alles in huis behalve de boodschappen om er een leuk feestje van te maken. Mijn moeder had geen zin om mee boodschappen te doen dus ik besloot het lekker makkelijk te maken. Via zo’n pick up point in de buurt besloot ik de boodschappen te bestellen. Het handige is dat ze alles in je auto laden en je alleen nog de zooi hoeft uit te laden.

We zijn voorbereid op het grote feest. Alles is geregeld en de meute kan komen!